De Villa Voor Duikers Tarieven & Verhuur Extra Diensten Over Ons Fotos Virtuele Toer Activiteiten Links Home
Info BSV Locatie Kalender Nederlands English
Thumbnail Dive friends Bonaire/Yellow Submarine
Dive friends Bonaire/Yellow Submarine
Duikschool op Hamlet Oasis
Deze duikschool heeft een filiaal op het Hamlet Oasis resort. Het is een eenvoudige locatie om duiktanks te halen.
Thumbnail Jibe City
Jibe City
Windsurfen op Bonaire behoord tot de top van de wereld vanwege de ideale windsurfcondities. Jibe City is een windsurfcentrum aan de oostkant van Bonaire, waar u zowel surfuitrusting als surfkleding kunt huren.
Thumbnail Oostkust boot duiken
Oostkust boot duiken
Ga naar de oostkust, "de wilde kant" om de, in het algemeen, wat grotere vissen te bekijken, zoals Roggen, Haaien, Groene Morenen en heel veel schildpadden.
Thumbnail Oostkust kant duiken
Oostkust kant duiken
B.A.S. Diving (Bonaire Adventurous Scuba Diving) is de duik operator voor spectaculair kantduiken met een privé gids aan de oostkust.
Thumbnail Mangrove Informatie Centrum
Mangrove Informatie Centrum
Het magrove informatie centrum is een onderzoeks- en excursiecentrum. Het centrum bied kayak- en solarboot excursies onder begeleiding, door het mooie mangrovebos van Lac Bay, aan de oostkust van Bonaire.
Thumbnail Kiteboarding
Kiteboarding
Met het hele jaar door een noodoost passaat, warm water en een relaxte omgeving, maken Bonaire de perfecte plek om te kiten. Op deze website vind je alles wat je moet weten om te kiten op Bonaire.
Thumbnail Ezel Opvangcentrum
Ezel Opvangcentrum
Rij met uw auto of ga voor een wandeling tussen de ezels. Op dit moment verblijven meer dan 400 ezels in het ezelopvangcentrum. Ze worden voorzien van eten, drinken en medische zorg en ze hebben veel ruimte en vrijheid.
Thumbnail Adventure Makers Bonaire
Adventure Makers Bonaire
Allround gidsen die u kunnen meenemen sightseeing, snorkelen, varen en hiken. Adventure Makers biedt verschillende soorten tours. Ga naar hun website voor een overzicht