De Villa Voor Duikers Tarieven & Verhuur Extra Diensten Over Ons Fotos Virtuele Toer Activiteiten Links Home
Info BSV Locatie Kalender Nederlands English

Speciaal voor Duikers

Deze villa is ideaal voor duikers. Aan het eind van de tuin kunt u via de trap naar de beroemde duikplek Cliff genaamd. Klik hier om naar een aantal foto's te kijken die gemaakt zijn bij Cliff. De villa heeft ook prachtige onderwaterfoto's aan de muren hangen, die allemaal op Bonaire zijn genomen.

Bij de renovatie van het huis is vooral aan duikers gedacht. Er zijn afsluitbare kasten met speciale hangers voor duikuitrustingen, twee spoelbakken en een buitendouche. Er is een overdekte ruimte om uw duikspullen te laten drogen en een zogenaamde "duikbank" geplaatst. Hier kunt u makkelijk uw duikuitrusting aan- en uittrekken en uw duikflessen vastzetten. Mocht u gaan duiken op één van de vele andere duikplekken op Bonaire, het is op 10 meter afstand van de parkeerplaats voor de villa.

Dive Friends heeft een filiaal op ongeveer 1 minuut lopen en is daarom ideaal voor het huren van tanks en andere duikbenodigdheden. Ook kunt u hier een duikcursus volgen of een bootduik regelen. Het wereldberoemde Captain Don's is op 2 minuten loopafstand.

Wij kunnen ook duik-packages voor u regelen bij Dive Friends (10% korting op de meeste duikfaciliteiten die zij aanbieden, als wij het voor u regelen. Voor meer informatie, stuur ons een e-mail. Ons e-mail adres is lamber@bonairesunsetvilla.com.